Zadarmo jste dostali, zadarmo dejte... :)

Maminko...

29. 1. 2012 23:23
Rubrika: Příběhy

‎Je třeba brát tento článek s nadhledem, především co se týče časových údajů :) ... děkuji za pochopení

1. týden:
Maminko, mám jenom 8 mm, ale mám všechny moje orgány. Miluji zvuk tvého krásného hlasu, vždy když ho uslyším pohnou se mi všechny ty moje malilinké kostičky v těle. Zvuk tvého překrásného srdíčka je moje nejoblíbenější melodie.

2. týden:
Maminko, dnes jsem se naučil jak si mám cucat paleček. Kdyby jsi mě viděla, povídala by sis, že vypadám úplně jako miminko. Je mi tu tak krásné teplouč...ko.

3. týden:
Víš co Mami?? .. Já jsem děvčátko. Doufám, že tě to potěší...jsem tvé děvčátko. Chci, aby jsi byla šťastná protože nemám ráda, když pláčeš. Já pláču vždy s tebou i když mě neslyšíš.

4. týden:
Maminko začaly mi už růst vlásky ... Jenom škoda, že jsou tak malinké, ale tuším, že se podobají na ty tvoje. A už umím i pohnout s mojí malinkou hlavičkou, i s prstíky, nožičkami a rukami, umím jen trošilinku natáhnout, ale na to mám ještě asi čas, nemyslíš??

5. týden :
Maminko ty jsi byla dnes u lekáře?? On ti lhal, že ještě nejsem žádné miminko...Maminko, vždyť já jsem tvé děťátko...a miluji tě … Mami??? co je to potrat??

6. týden:
Maminko já zase slyším lékaře. Proč je na tebe tak zlý??? Proč se mi vkrádá do mého domečku??? Maminko on volá...jehla? Co to je?? Maminko?? Strašně mě to pálí, řekni mu ať už přestane...Mami já nechci jít pryč. Nechci od tebe odejít. Proč mi to děláš??? Prosím, maminko, pomoz mi, ubližuje mi to... Maminko NE!!!

7. týden:
Maminko, mám se dobře. Jsem v nebíčku... Strašně mi chybíš, chci jít zpátky ... Ale, když ono to nejde. Vysvětlili mi už, co to znamená potrat ... Maminko proč jsi mě nechtěla?? Vždyť já tě tak neskutečně miluji. Proč ty mě ne??
I když je to tak, navždy jsem tvůj andílek ... Maminko, nenech si už nikdy sebrat andílka...

Zobrazeno 2588×

Komentáře

Catholicus

Tak za prvé, tohle je ukázkový argumentum ad misericordiam.

Za druhé, obsahuje omyly týkající se přirozeného i nadpřirozeného řádu.

"Maminko, mám se dobře. Jsem v nebíčku..." Otázka možnosti spásy nepokřtěných dětí zůstává otevřená, není možné s jistotou říci ani tak ani tak. Říci jednoznačně ano, není možné a je to dokonce i z praktických důvodů nebezpečné.

"Strašně mi chybíš, chci jít zpátky" Nebe, kde někomu něco chybí, není žádné nebe.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková